fbpx
E-UTRIP
Fotografija je simbolična.
Izpostavljeno Aktualno

Več kot devet ur je iskal pot iz gozda

Policisti so v soboto prejeli prijavo o pogrešani osebi. Moški iz Kočevja je okoli desete ure zjutraj odšel na sprehod s psom v gozd v okolici Mokrega Potoka. Okoli 14. ure se je nazadnje slišal z ženo in ji povedal, da ni čisto prepričan, kje je. Nato je bila njegova telefonska številka nedosegljiva.

Njegovi bližnji so v negotovosti in strahu preživeli več ur. Hitro je stekla reševalna akcija tako s strani policije kot tudi s strani znancev izgubljenega.

Moški je sicer navajen gozda in dobro pozna gozdne poti, a tokrat je izgubil orientacijo. Kljub temu je ostal miren, za razliko od svojih domačih, ki so se bali, da se mu je kaj zgodilo. “To je bila edina naša skrb, sicer sem vedela, da bo nekako prišel ven. Naj bo to opozorilo za vse, ki se odpravljajo v gozd. Če se je to lahko zgodilo izkušenemu poznavalcu narave, se lahko zgodi vsakemu,” nam je zaupala njegova žena.

Okoli osme ure zvečer so domačini moškega nepoškodovanega našli ob gozdni cesti.

Družina se zahvaljuje vsem, ki so sodelovali pri iskalni akciji.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki