fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje PR

Vabljeni v prenovljeno Tuš drogerijo Kočevje!

Vabljeni v prenovljeno Tuš drogerijo Kočevje, ki s svojo ponudbo sledi sodobnim nakupovalnim trendom, za kupce pa bodo skrbele naše izkušene svetovalke.

Obiščite nas v ponedeljek, 20.6.2022, ko bomo vsak nakup obdarili tudi z darilcem!

Ponudba sledi zahtevam kupca, ki si želi pester izbor kakovostnih izdelkov in vsebuje ponudbo ličil številnih priznanih blagovnih znamk, med njimi tudi pestro ponudbo naravnih in hipoalargenih ličil, svetovno znanih znamk toaletnih in parfumskih vod, velik nabor izdelkov za nego obraza, tudi za tiste najbolj zahtevne. Ponudba kozmetike bo zagotovo razveselila tudi močnejši spol – moške, kot tudi tiste, ki prisegajo na naravno kozmetiko, hkrati pa bo kupce navdušila tudi široka paleta izdelkov za dojenčke, malčke in mamice. V prenovljeni drogeriji je moč najti tudi bogato založen oddelek prehranskih dopolnil in še večjo ponudbo čistil,torej bo lahko prav vsak našel nekaj zase. Bogato ponudbo pa lepo zaokrožajo tudi prijazne in strokovne svetovalke.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki