fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno

Vabljeni na Tamburanje va Kostele

Zavod za kulturo in turizem Kostel in Občina Kostel vabita na tradicionalni kulturno-zabavni dogodek Tamburanje va Kostele. Tamburanje bo potekalo v ponedeljek, 14., in torek, 15. avgusta.

Dogajanje na prireditvenem prostoru pri Fari se bo začelo v ponedeljek, 14. 8., ob 18. uri z otvoritvijo, na kateri bo nastopila Maja Mišmaš in Pihalni orkester iz Čabra, nadaljevalo pa z veselico Ansambla Ugib.

V torek, 15. 8., bo pri Fari ob deseti uri v cerkvi Marijinega vnebovzetja potekala sveta maša, po maši pa povorka v ljudskih oblačilihOb 13. uri se bodo z glasbo in plesom predstavile sodelujoče folklorne skupine in ljudski godciob 16. uri sledi nastop ansambla Tonija Verderberja ter za zaključek koncert Branimirja Bubice in klape Sebenico. Torkovo dogajanje na odru bo spremljal sejem domače in umetne obrti ter otroški kotiček z ustvarjalnimi delavnicami, poslikavo obraza, napihljivim gradom ter oslički, ki jih bodo najmlajši lahko tudi jahali. Poskrbljeno bo za dobro vzdušje, glasbo, zabavo, jedačo in pijačo ter ohranjanje kulturne dediščine kraja.

Vabljeni, prijetno bo!

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki