fbpx
E-UTRIP
Brez kategorije Izpostavljeno

Ne boste verjeli, kaj ločeni pari počnejo s poročnimi fotografijami

Kaj storiti s poročnimi fotografijami po ločitvi? Kako se rešiti teh spominov na propadli zakon? Seveda so do rešitve prišli Kitajci in v tem prepoznali tudi poslovno priložnost. Zacvetela so podjetja, ki so specializirana za sežig takšnih fotografij. Menda gre za uspešen posel, ki obenem prispeva k energetski oskrbi, saj ostanke fotografij uporabijo kot gorivo za termoelektrarne. V spomin nekdaj goreči ljubezni …

Tovarna 150 kilometrov od Pekinga, prejme od pet do deset naročil dnevno. Fotografije, ki se jih želijo nekdanji zakonci znebiti, so najrazličnejših velikosti in oblik.

Zaposleni v podjetju jih najprej razvrstijo in s temno barvo prekrijejo obraze, da zaščitijo zasebnost strank. Nato jih s pomočjo industrijskega rezalnika razrežejo na čim manjše kose. Te nato uporabijo kot gorivo za bližnjo termoelektrarno.

“Pred časom smo ugotovili, da je uničevanje osebnih stvari tržna niša po vsej državi,” je za francosko tiskovno agencijo dejal lastnik podjetja Liu Wei. Od uvedbe storitev pred približno enim letom je izpolnil približno 1100 naročil. Stranke so bile večinoma mlajše od 45 let, v dveh tretjinah primerov je šlo za ženske. Vsem pošlje tudi posnetke uničenja kot dokaz.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki