fbpx
E-UTRIP
(Foto: Občina Kočevje)
Aktualno Kočevje Novice Občina

V letu 2021 novo otroško igrišče v Turjaškem naselju

Prebivalci Turjaškega naselja so dali pobudo za izgradnjo otroškega igrišča ob tamkajšnjih blokih. Stopili so v akcijo in predlog posredovali pristojnim na Občini Kočevje. Nemudoma so se odzvali in predvideli lokacijo igrišča. Zaživelo naj bi že v naslednjem letu, 2021.

»Umeščeno bo na edino možno lokacijo v naselju, za bloki s hišno št. 14 – 16. To zemljišče je v lasti Občine in se lahko uredi v otroško in/ali mladinsko igrišče v skladu s prostorskim načrtom,« pravijo na Občini, ki že aktivno zbirajo predloge za načrt ureditve igrišča. »Za pripravo kakovostnega načrta ureditve igrišča potrebujemo mnenja in predloge bližnjih prebivalcev, torej bodočih uporabnikov igrišča. Ker se zaradi razmer še nekaj časa ne moremo srečati v živo, vas prosimo, da rešite kratek spletni vprašalnik na povezavi: https://www.1ka.si/a/315160,« še dodajajo.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki