fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Kočevje Zanimivosti & Zabava

V Kočevju snemajo reklamo za svetovno znano podjetje

V Kočevju, natančneje pri koči pri Jelenovem studencu, danes poteka snemanje reklame za enega izmed svetovno znanih podjetij. Celotno produkcijo je prevzela slovenska ekipa Devision.film, ki se podpisuje pod svetovno znane projekte. Snemanje reklame bo potekalo skupno šest dni, in sicer v treh različnih državah.

Rok Lunežnik, vodja projekta, usmerja približno 80-člansko ekipo, ki se je že mudila na Madžarskem. Poleg Kočevja bodo svoje prizore zajemali tudi v Ljubljani, kjer se mestno življenje prepleta z naravnimi lepotami. Snemanje se bo nato zaključilo na Hrvaškem.

Rok Lunežnik.

Zakaj Kočevje? Lunežnik je kot otrok preživel veliko časa na območju Gotenice in se navdušil nad lepotami našega dela Slovenije. Kočevski gozdovi so pritegnili tudi zelo zahtevnega naročnika, ki je potrdil to lokacijo za snemanje.

Ekipa Division film se danes mudi na celodnevnem snemanju v Kočevju.

Projekt ni le velik izziv, ampak tudi priložnost za predstavitev našega okolja na svetovnem trgu. Devision.film si prizadeva ujeti pravo vzdušje in lepoto vsake lokacije, kar bo nedvomno poskrbelo za izjemen končni izdelek. Čez deset dni, ko bo v javnost prišel izsek reklame, bo jasno, katera svetovna blagovna znamka je prepoznala edinstvenost in lepoto našega gozda.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki