fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Šport

V Kočevje prihaja rokometna smetana

V kočevsko športno dvorano prihajajo trenutno najboljši rokometaši Slovenije. Izbranci Uroša Zormana se bodo pomerili z reprezentanco Srbije. Vabljeni, 5. 11. 2023 ob 14:00.

“V sklopu EHF tedna nam je Rokometna zveza Slovenije / Handball Federation of Slovenia zaupala prav poseben dogodek. Rokometno tekmo med moškima reprezentancama Slovenije in Srbije! Ker gre za edinstven dogodek v Občina Kočevje, bomo za vas skupaj z zavodom Kočevsko in KCK Kulturni center Kočevje pričarali posebno vzdušje, ki ga ne gre zamuditi,” sporoča Rokometni klub Kočevje.
Na igrišče naše dvorane prihaja 16 rokometašev in selektor Zorman. Srbija ne bo lahek nasprotnik, saj se lahko pohvali s številnimi rokometnimi zvezdniki.
“Na našem parketu bo moč videti igralce, ki si kruh služijo praktično v vseh najmočnejših ligah sveta in nosijo slovite klubske barve,” sporoča domači klub.
Karte stečejo v predprodajo predvidoma 6. 10. 2023, več informacij bo mogoče najti na strani Kulturnega centra Kočevje (https://www.kck.si/). Vstopnice bo mogoče kupiti tako fizično na njihovi blagajni in vseh prodajnih mestih olaii.com (OMV, Trafika 3 DVA) kot preko spleta. Cena vstopnice v predprodaji znaša 10€.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki