fbpx
E-UTRIP
Mag. Robert Tomazin. Foto: Alen Dabič.
Featured Gospodarstvo Kočevje Narava Narava & zdravje Novice Politika

Mag. Robert Tomazin ni več direktor družbe SiDG

Na včerajšnji seji nadzornega sveta SiDG so nadzorniki razrešili direktorja družbe SiDG, mag. Roberta Tomazina in finančnega direktorja družbe, Andreja Janšo. Več informacij še čakamo.

Mag. Robert Tomazin je v svoji skoraj tridesetletni karieri opravljal večinoma poslovodne naloge, večino svoje kariere je deloval na področjih gozdarstva in lesarstva, živilske industrije in zadružništva. V vseh teh letih je pridobil bogate izkušnje na operativni, strokovni in vodstveni ravni, kar je pripomoglo k odločitvi nadzornega sveta družbe SiDG februarja lani, da je za glavnega direktorja imenovala prav njega.

Nadzorni svet SiDG je 5. februarja 2021 imenoval novo tričlansko poslovodstvo družbe. Za glavnega direktorja je bil imenovan mag. Robert Tomazin, za člana poslovodstva pa Matjaž Juvančič in Andrej Janša. Mag. Robert Tomazin in Matjaž Juvančič sta petletni mandat nastopila 10. februarja, Andrej Janša pa 22. marca 2021.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki