fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno

V Grčaricah so se družile dame vseh generacij

Kako pogosto ženska ženski reče: »Lepa si«? Na dan žena se je v gasilnem domu v Grčaricah odvijalo druženje deklic, deklet in žensk vseh generacij, ki so si izmenjevale lepe besede, izkušnje in življenjske modrosti. Zbrana druščina, ki si je slogan »Lepa si« izbrala že lani, se združuje v ljubezni do gasilstva in dobre volje.

Na dogodku se je zbralo 41 predstavnic nežnejšega spola iz Grčaric in tudi nekaj dam izven meja vasi, ki so se tistega dne prepustile kulturi in smehu. Dogodek sta popestrila harmonikaša, a prave zvezde večera so bile najmlajše gasilke iz Grčaric, ki so pod mentorstvom Jane Šega vodile celoten program. Pika na i so bile rože za vsako udeleženko.

Prostovoljno gasilsko društvo je v Grčaricah gonilna sila praktično vseh dogodkov, od pohodov, obiskov dedka Mraza, izdelovanja novoletnih voščilnic, noči čarovnic do gasilskih vaj in še več. Pri organizaciji vedno vključujejo vse generacije, kar še dodatno krepi skupnost.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki