fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Novice Zdravje

V DSO Kočevje že več kot 30 oseb pozitivnih na Covid-19, nove okužbe tudi znotraj ZD Kočevje

Iz ZD Kočevje sporočajo, da so v sredo popoldne vzeli brise še dvajsetimi zaposlenim v DSO Kočevje ter včeraj izvedeli, da je šest pozitivnih na COVID-19.

Včeraj pa so izvedli 63 brisov v dveh delih. Dopoldne so jih vzeli 31, med katerimi so bili štirje pozitivni, med njimi 1 zaposlena v ZD Kočevje in ena zaposlena v DSO Kočevje. Popoldne pa so izvedli še bris pri 32 zaposlenih DSO, rezultati bodo danes.

“Vodstvo DSO nas je obvestilo, da so odvzeli brise še 68 oskrbovancev in je 12 na novo pozitivnih,” sporoča Polona Vidič Hudobivnik, direktorica ZD Kočevje.

Pozitivnih oseb na Covid-19 je sedaj v DSO 9 zaposlenih in 24 oskrbovancev, pozitivni pa sta še dve osebi iz ZD Kočevje.

“Razmere se zaostrujejo. Prosimo vas za upoštevanje ukrepov in odgovorno vedenje. Zaposleni v ZD Kočevje garamo in vlagamo velike napore v skupno dobro. Pomagajte nam z odgovornim vedenjem,” poziva Hudobivnikova.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki