fbpx
E-UTRIP
Aktualno Društva Glasba Kočevje Kultura Novice Ribnica Zdravje

Tina, ti boš zmagovalka!

»Tina, ti si herojka in ker si taka, boš v borbi proti zahrbtni bolezni tudi zmagovalka,« so ob objemu, da bi njeno zdravljenje šlo v dobri smeri, Tini Bončina Patafta, poželeli številni udeleženci dobrodelnega koncerta Dotik Dobrote.

Slednji se je odvrtel teden dni nazaj, v soboto, 11. maja, v polni kočevski športni dvorani, ves izkupiček od prodanih vstopnic pa bo šel za zdravljenje 38-letne doktorice veterinarske medicine, sicer mamice petih otrok, zaposleni v Krki iz Novega mesta.

»Ko smo izvedli, da naša Tina boleha, smo Urshine mažorete, v kateri pleše tudi njena Kaja, odločno stopile skupaj. Pomagali ji bomo z dobrodelnimi notami. Našemu vabilu so se brez oklevanj odzvali Prifarski muzikanti, Andraž Hribar, skupina Dupljak in Movemental ter Pihalni orkester Kočevje in seveda Urshine mažorete,« je vsem hvaležna Ljuba Štefanič.

Tini se je na pleča zdravega življenja huda bolezen nagrmadila novembra 2017, od takrat pa se proti njej uspešno bori z različnimi oblikami zdravljenja in ob podpri svojih najbližjih, prijateljev, znancev. »Zame in moje najbližje je bil to nepozaben večer melodij, ujetih v čustva. Hvala vsem za toplino iskrenih želja na poti mojega ozdravljenja,« je Tino ganilo on koncu koncerta.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki