fbpx
E-UTRIP
Iz naših šol Kočevje Novice Odbojka Šport

Tesen poraz na prvi domači tekmi

V soboto, 26. 10. 2019, smo v telovadnici OŠ Zbora odposlancev gostili ekipo Triglav Kranj II. Tekmo smo začeli zelo vzpodbudno, saj smo povedli za 3 točke, vendar vodstva nismo uspeli zadržati, ker so »Triglavci« močno pritisnili na našega sprejemalca Primoža, tako da smo prejeli veliko neposrednih točk iz začetnega udarca. Stik z nasprotnikom je v prvem nizu držal predvsem Grega, ki je bil napadalno zelo uspešen, vendar več kot do 22-te točke nismo uspeli priti. Drugi niz je bil skorajda kopija prvega, saj smo ves čas zaostajali za gosti in jih kljub nekaj bloki Vladimirja nismo uspeli ujeti. Končali smo s porazom 25:20. V tretjem nizu smo končno zaigrali bolje. Uspeli smo nekako ukrotiti njihov servis, tako da smo bili napadalno uspešnejši, vendar pa je glavno razliko v tretjem nizu naredil Jure s svojimi servisi. Dosegel je tri neposredne točke in povzročil veliko slabih sprejemov gostov, tako da smo z lahkoto dosegali točke. Zmagali smo z rezultatom 25:12. V četrtem nizu je potekala prava drama, saj smo bili do 20-te točke poravnani, nato pa smo naredili nekaj nepotrebnih napak in Kranjčani so povedli z rezultatom 24:22. As našega najmlajšega igralca Roka in uspešen blok Grege sta nas poravnali pri rezultatu 24:24. V končnici smo imeli več sreče in tudi borbenosti, kar nam je prineslo zmago 27:25. Žal nam je za peti niz zmanjkalo energije, tako da smo ga zasluženo izgubili 15:7. Zmaga ter dve točki sta odšli v Kranj, mi pa smo se morali zadovoljiti z eno.

Naslednjo tekmo igramo zopet doma, in sicer 9. 11. 2019, ob 19:00 v telovadnici OŠ Zbora odposlancev. K nam prihaja vodilna ekipa 3. DOL-zahod, Kostanjevica na Krki.

Gledalci vabljeni v čim večjem številu!

Aleš Drobnič, MOK Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki