fbpx
E-UTRIP
Žiga Poznič prvi z leve, Aljaž Hočevar drugi z desne, Nejc Poznič tretji z desne.
Aktualno Šport Tenis

Teniški vikend za dekleta in fante TK Kočevje

Tenis Slovenija je organizator Regijskih satelit turnirjev, ki se odvijajo po celotni Sloveniji in so odličen način, da se mlajše generacije tudi pozimi udeležujejo tekmovanj in se srečajo z vrstniki. 

Tudi tokrat so naši mladi igralci in igralke obiskali ter tekmovali na satelitih, in sicer v Ribnici (Gregor Ficko teniška akademija) ter v Novem mestu (TK Krka Otočec).

V Ribnici so se tekmovanja udeležila dekleti Nana Maja Hribar, Mila Šteblaj ter fantje Nejc in Žiga Poznič ter Aljaž Hočevar, medtem ko sta v Novem mestu tekmovali Lara Vrbetič in Tara Abramovič.

Druga z leve Lara Vrbetič, desno Tara Abramovič.

Cilj tovrstnih dogodkov je spoznavanje resnosti teniške igre, turnirjev in pa bodočih nasprotnikov ter predvsem samega sebe v enem bolj psihološko zahtevnih športov. Tekmovalci so se na vseh prizoriščih po Sloveniji odlično zabavali in preko resne igre tudi kaj novega naučili. Kmalu se bodo odvili tudi novi sateliti, za Kočevje in Ribnico pa je odlično to, da imamo možnost udeležbe v krajih, ki so nam vsaj malo bližje, kot je Ljubljana, Kranj ali celo Maribor.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki