fbpx
E-UTRIP
Aktualno Društva Kočevje Novice Šport Tenis

Teniški klubski prvak je Matic Struna

V soboto, 28. septembra, se je na teniških igriščih v kočevskem parku Gaj pod okriljem Tenis kliba Kočevje odvijalo Razširjeno klubsko prvenstvo 2019. No, prvič so organizatorji povabili tudi igralce iz sosednje Ribnice in Velikih Lašč, saj sta le-ti prisotni tudi v občinskih ligah.

Prijavilo se je kar 16 igralcev, za poražence prve tekme pa je bil organiziran še B turnir, tako da je prav vsak udeleženec odigral vsaj dve tekmi. Polfinale so si priigrali Gašper Mihelič, Stane Vlašič, Sebastjan Miše in Matic Struna, ki je po zmagi nad Gašperjem Miheličem s kar 6:0 v finalu osvojil prvo mesto na turnirju, v tekmi za tretje mesto pa je bil s 6:4 od Staneta Vlašiča boljši Sebastjan Miše.

Zanimive tekme so se odvijale tudi med igralci B turnirja, kjer je Jaka Jakšič v finalu s 6:2 premagal Tineta Tkalca, tretje mesto pa je osvojil Alojz Antič.

Igranje tenisa v kombinaciji s prijetnim druženjem in navijanjem se je tudi tokrat izkazalo za odlično kombinacijo, saj so bile tribune v Gaju ponovno polne. Tenis klub Kočevje pa je ponovno dokazal, da so turnirji sestavni del kočevskega tenisa, saj sta se v dveh dneh igrala kar dva – v nedeljo je namreč sledilo še tekmovanje za otroke.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki