fbpx
E-UTRIP
Aktualno Dobro je vedeti Društva Narava & zdravje Novice Šport Starševstvo Tenis Zanimivosti & Zabava Zdravje

Teniški klub Kočevje vabi k vpisu: “Namesto telefona – v roke raje lopar!”

Zagotovo si starši želijo, da bi njihovi otroci namesto pametnih naprav poprijeli za kakšen šport. Teniški klub Kočevje zato vabi k vpisu. Za vse informacije pokličite na telefonsko številko: 031-857-536. Ivan Struna-Ježa, vam je na voljo za vsa vprašanja in za vzpodbudo. Prvi teden treniranja je brezplačen. Zakaj pa bi izmed množice različnih športov vašega otroka vpisali na tenis?

Študije so pokazale, da imajo osebe, ki igrajo tenis 59% manj možnosti, da zbolijo za kardiovaskularnimi boleznimi. Dokazano je, da igralci tenisa živijo dlje.

Med tenisom igralci porabijo 550-750 kcal in med tekmo skupno pretečejo okrog 4 km, odlično za sproščanje vse odvečne energije, kajne?

Tenis je odličen šport za izboljšanje ravnotežja in koordinacije, igralci so izpostavljeni vitaminu D in imajo manj tveganja za razvoj osteoporoze.

Poleg dobrega zdravja, na teniškem igrišču otroci dobijo tudi dobro družbo, dobro vodstvo in dobro odskočno desko za življenje.

Teniški klub Kočevje ponuja možnost brezplačnega tedna treniranja za vse otroke, ki so morda v dvomih.

Zagotovo bo po enem tednu teniški lopar postal stalnica.

Vabljeni v majhen klub, z veliko potenciala in znanja
!

Teniški klub Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki