fbpx
E-UTRIP
Aktualno

Teniški klub Kočevje se veseli poletne sezone

Vsak športnik ve, da je za doseganje dobrih rezultatov potreben dober trening. Kočevski tenisači opozarjajo, da so ena redkih ekip, ki v času zimske sezone nima omogočenega normalnega treninga. Skozi zimo se namreč prerazporedijo v manjše skupine in trenirajo v športni dvorani, kar pa ne omogoča zadostnega napredka.

Zato se ljubitelji tenisa še toliko bolj veselijo poletne sezone, ki jo bodo letos zaznamovali kar trije veliki in pomembni turnirji.

“Kočevje ima lego, ki za tenis ni idealna. Zato moramo pozno začeti poletno sezono na zunanjih igriščih. Se pa sezone v vsakem pogledu zelo veselimo in jo nestrpno pričakujemo. Veselimo se kvalitetnih treningov. V poletnih mesecih bo Kočevje priča tudi res vrhunskemu tenisu, letos namreč organiziramo kar tri pomembne turnirje. Več vam bomo zaupali v kratkem,” je povedal Ivan Gabrič, predsednik TK Kočevje. 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki