fbpx
E-UTRIP
Aktualno Šport Zanimivosti & Zabava

Tekmovanje v sekirometu v Mozlju

Člani ŠD Mozelj so že drugo leto zapored, 16. junija, na prireditvenem prostoru ob nogometnem igrišču v Mozlju pripravili zanimivo tekmovanje v sekirometu, ki je potekalo v moški in ženski konkurenci. Prijavilo se je 11 moških tekmovalcev in 4 ženske tekmovalke, ki so pokazali izjemno znanje in spretnosti pri metanju sekire. To je v zadnjih treh letih pri nas postalo prava “odsekana” zabava in tudi tekmovanje.

V moški konkurenci je po ogorčenem boju za dve točki zmagal Damjan Žafran iz Kočevja, pred Zlatkom Permusevom iz Gradca pri Metliki. Tretje mesto je zasedel Vertelj – Šumi iz Kočarjev, četrto mesto pa je osvojil Ivan Kuzma iz Mozlja. Vsi tekmovalci so prejeli zaslužene medalje, prva tri mesta pa so prejela tudi praktične nagrade podjetja Intersocks d.o.o in podjetja poraVnava d.o.o.

V ženski konkurenci je že drugo leto zapored zmagala Petra Hočevar iz Kočevja, drugo mesto je osvojila Maja Somensary, tretje pa Dijana Senekovič iz Mozlja. Četrto mesto je zasedla Irena Kuzma. Tudi v ženski konkurenci so vse štiri uvrščene tekmovalke prejele medalje, prve tri pa so prejele tudi praktične nagrade.

Spominske medalje so bile podeljene vsem tekmovalcem za njihovo sodelovanje. Po podelitvi medalj in nagrad je sledilo zabavno druženje, ki se je nadaljevalo pozno v noč. Vsi nastopajoči so izrekali pohvale organizatorjem za dobro pripravljeno tekmovanje in prijetno preživeto sobotno popoldne v objemu prečudovite narave pod Štauduhom v Mozlju.

Organizatorji se iskreno zahvaljujejo g. Damjanu Žafranu za njegovo nesebično pomoč pri uspešni izvedbi tekmovanja.

Vodstvo društva

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki