fbpx
E-UTRIP
FOTO: Facebook Uniforest prodajalna.
Aktualno Oglaševanje

Svečano odprtje prenovljene Uniforest prodajalne Celje

Odziv na odprtje prenovljene prodajalne Uniforest Celje presegel pričakovanja

10. novembra 2022 se je ob 12. uri pričelo uradno svečano odprtje prenovljene prodajalne Uniforest Celje. Na lokaciji »stare Gozdne« je podjetje PAN TIM, d. o. o., prevzelo prostore, v katerih Celjani in Celjanke že tradicionalno najdejo širok nabor orodij in strojev za delo v gozdu in urejanje okolice. Priznane blagovne znamke motornih žag, različnih vrst kosilnic in osebne varovalne opreme boste poleg pribora, potrošnega materiala in rezervnih delov našli v čisto novi preobleki na Lavi 6 v Celju.

Tradicija prodaje in servisa izdelkov za gozdarje sega že več desetletij nazaj, pod okriljem podjetja Pan Tim d.o.o. oziroma blagovne znamke Prodajalna Uniforest pa je ponovno doživela osvežitev z novo notranjo opremo in zunanjo podobo na Lavi 6. Temeljita adaptacija prostora z novo notranjo ureditvijo, osvežitvijo fasade in vhodov je prinesla svež veter. Strokovna in izkušena ekipa prodajnih svetovalcev, serviserjev in monterjev na terenu je tako z novim zagonom odprla svoja vrata 10. 11. ob 12. uri.

FOTO: Facebook Uniforest prodajalna.

Dogodek so obiskali poslovni partnerji, kupci, sodelavci in mnogi drugi, udeleženi v projekt prenove. Po uvodnem programu z voditeljem in nastopom »hišnega ansambla« partnerskega podjetja Uniforest, sta vodja poslovalnice Aleksander Bobovnik in mojster servisa strojev za delo v gozdu in urejanje okolice Alojz Verhovšek slavnostno prerezala trak. Gostje so v prodajalni že lahko spoznali večino prodajnega programa, ki pa se stalno prilagaja potrebam trga oziroma željam kupcev. Sem sodijo vse vrste kosilnic, vrtnih traktorjev, motornih škarij in kos, motornih žag, zaščitne opreme in drugega orodja ter strojev za urejanje okolice in varnega upravljanje z gozdom. Prav tako pa je na voljo širok obseg rezervnih delov, potrošnega materiala in seveda tudi nekaj za naše najmlajše.

»Prenova poslovnega prostora prodajalne je bila zelo zahtevna, vendar sem zadovoljen z rezultatom in tudi med samimi deli smo za naše stranke poskrbeli, kot so vajene v prodajalni Uniforest tudi sicer. Servis in prodajalna sta bila odprta, izdelki na zalogi. Ta zajema velik spekter motornih žag, opremo za gozdarstvo in urejanje okolice. Prav tako imamo v ponudbi gozdarske vitle in cepilnike Uniforest, pa tudi za najmlajše se najdejo zanimivi izdelki. Sodelavca Alojz in Luka imata že več let izkušenj – prvi v servisu strojev za gozdarstvo in urejanje okolice, drugi pa v prodaji. Tudi sam kot gozdar lahko strankam dobro svetujem na tem področju. Vabimo vas, da nas obiščete. Ne glede na letni čas boste našli, kar potrebujete. Trenutno pa lahko izkoristite tudi otvoritveni popust, ki bo trajal do konca meseca oziroma do razprodaje zalog.« – Vodja prodajalne Uniforest Celje, g. Aleksander Bobovnik.

FOTO: Facebook Uniforest prodajalna.

»Husqvarna ima v Celju že 40 let tradicije. Na tej lokacij smo imeli enega prvih pooblaščenih servisov v Sloveniji. Prostor je praktično neprepoznaven, saj je bilo pred prenovo precej drugače. Sedaj lahko rečem, da imamo v Celju oziroma na Celjskem eno najlepših trgovin oziroma poslovalnic Husqvarne, v kateri ponujamo tako stroje za domačo kot profesionalno rabo. S prodajalno Uniforest odlično sodelujemo, že od začetka sodelovanja se je izkazala kot zelo profesionalen poslovni partner na eni strani in na drugi vedno pripravljen za napredek, inovacije. – Kot je tudi sama Husqvarna v teh 333 letih bila vodilna na svojem področju in uspešno usmerjala trg.« – Predstavnik podjetja Husqvarna, g. Dušan Husel (povzeto in prirejeno za tisk po izjavi v prispevku TV Celje).

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki