fbpx
E-UTRIP
Delavka v DSO Kočevje.
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Novice Zdravje

Stanje v DSO Kočevje stabilno, a še vedno resno, vrnila se je domska zdravnica

V DSO je še vedno veliko število obolelih. Včeraj je število doseglo 77 okuženih stanovalcev in 36 zaposlenih. Zdravstveno stanje vseh je zaenkrat stabilno, v primeru, da zaniha, pa takoj pokličejo zdravnika, pravijo. Zaposleni, ki svoje delo še opravljajo, so zaradi pomanjkanja kadra zelo obremenjeni. Jutri si bo prostore DSO Kočevje ogledala regijska koordinatorka za zdravstveno nego, ogledala pa si bo tudi prostore CŠOD Jurček ter Motela Jasnica, ki bi jih morda lahko uporabili v primeru povečanja števila okužb. Včeraj se je vrnila tudi domska zdravnica dr. Lolič, ki bo svojce tekoče obveščala o stanju.

Svojci se lahko za dodatna vprašanja obrnete na tamkajšnjo socialno delavko ter pokličete na tel. št. 070 537 473, obenem pa se lahko dogovorite tudi za komunikacijo preko tablic, s katero so pričeli v ponedeljek.

»Vsem, ki ste nas in nas še vzpodbujate s potrpljenjem in prijazno besedo, se iz srca zahvaljujemo,« pravijo iz DSO Kočevje.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki