fbpx
E-UTRIP
Aktualno Novice Občina Plavanje Ribnica Šport

Sprejem nosilcev kolajn Plavalnega kluba Ribnica

Za Plavalnim klubom Ribnica je uspešna sezona, saj so v devetih mesecih letos na številnih tekmovanji kar 90-krat stopili na stopničke. »Dosežkom, ki jih ribniški plavalci vsako leto nizajo kot po tekočem traku, še posebej letos, sledijo tudi na občini,« je ob sprejemu za vodstvo kluba in nosilce kolajn, poudaril ribniški župan, Samo Pogorelc. »Lokalna skupnost se je že lotila projekta obnove bazena, kar bo plavalcem omočilo še boljše razmere za delo,« jih je nagovoril in zagotovil še večjo spodbudo. Predsednik Plavalnega kluba Vinko Levstek je tudi poudaril, da je v dosežke poleg strokovnega dela vpeta tudi pomoč Občine, ki zagotavlja pogoje za delo. Že sedaj vabi na tradicionalni plavalni meeting, ki bo 19. oktobra ob 20-letnici kluba, na katerem pričakujejo več kot 300 udeležencev, med njimi tudi plavalce z Reke in Zagreba.

S prvim oktobrom je vodenje stroke v klubu Mihe Korena, ki je zaposlen na športni gimnaziji v Ljubljani in bo še ostal v klubu, prevzel Jus Veličković, nekdaj odličen plavalec, zadnja leta pa trener z delom tudi na Kitajskem.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki