fbpx
E-UTRIP
Aktualno Borilni športi Šport

Sobotni turnir in državno prvenstvo za Sibor več kot uspešna

Člani SIBOR INOTHERM so se v soboto, 13. 11. 2021 udeležili turnirja v prikazu ju-jitsu tehnik ter državnega prvenstva v ne wazi za vse kategorije. Tekma je bila organizirana v Oš Globoko,udeležilo pa se je je skoraj 100 tekmovalcev iz 5 klubov.

Barve Siborja je zastopalo 25 tekmovalcev, ki so v svojih kategorijah dosegli odlične uvrstitve

V prikazu tehnik so naši tekmovalci osvojili 10 medalj:
Zlato medaljo so osvojili Ema Smola, Jan Divjak in Mija Kocuvan.
Drugo mesto so zasedli Luka Lavrič, Manca Jalovec, Neca Bojc, Uma Doutlik, Jakob Bojc in Dženisa Handanagić. Bronasto medaljo pa je osvojil Črt Kovačič.

Na državnem prvenstvu v ne wazi so člani Siborja osvojili 14 medalj

Državni prvaki so postali Dorin Ofak, Laura Zjac, Tinkara Golja, Vid Firujkič, Vid Belić, Boštjan Divjak in Lovro Divjak.
Srebro so osvojili Anže Golež, Jan Divjak, Tinkara Golja, Jaka Divjak in Jure Lovšin.
Bronasto medaljo pa sta dobila Jernej Rajšelj in Val Selan.

Sibor Inotherm je na tekmi osvojil 24 medalj, od tega 10 prvih mest, čestitke gre tudi vsem ostalim članom, ki so dosegli uvrstitve od 4. mesta dalje v svojih kategorijah.

V sklopu tekmovanja je potekal tudi sprejem JJZS za 11 naših članov, ki so na Evropskih in Svetovnih prvenstvih v 2021 predstavljali Slovenijo in ob tem osvojili 5 medalj, in sicer 1 zlato, 1 srebrno in 3 bronaste medalje. Še enkrat čestitke.

Naslednja tekma v DP prikaz tehnik in turnirju v ju jitsu borbah bo v Kočevju, 28. 11. 2021 v Športnem domu Gaj-Fis.

Elvis Podlogar, predsednik Siborja

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki