fbpx
E-UTRIP
Aktualno Šport Tenis

Prvi turnir mešanih dvojic po koronavirusu in obilici slabega vremena

Teniški klub Kočevje je izpeljal prvi teniški turnir po koronavirusu. Po vsem slabem vremenu, ki nam že drugo leto zapored ustvarja probleme in onemogoča igranje, je zaradi tega zadovoljstvo še toliko večje, zato se s tem rezultatom lahko pohvalijo.

»Šampanjc turnir«, kot se v teniškem žargonu imenuje način igranja, ko igralec vsak krog igra z drugim igralcem, sta zmagala Sajo Bečič in Stane Vlašič, ki sta v finalu premagala Roberta Tomazina in Vlada Hajdareviča z rezultatom 6:1. Kot vedno je bil dogodek zaznamovan z veliko prijetnega druženja.

Svetovni tenis je trenutno v mirovanju in še nekaj časa bo zagotovo tako, saj koronavirus ne dopušča vsem igralcem sveta običajen prehod mej in zato se marsikaterega turnirja ne morejo udeležiti vsi igralci. 

TK Kočevje pa dela s polno paro in že vpisuje nove člane v svet čudovite igre, ki vsakomur pomaga do boljšega življenja. Predvsem apeliramo na starše, da poskusno vpišejo svoje otroke, da vidijo ali je tenis za njihovega otroka dobra izbira ali ne.

Za poskusni teden pokličite: Ivan Struna – 031 857 536.

Ivan Gabrič, predsednik TK Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki