fbpx
E-UTRIP
Vlom
Vlom
Izpostavljeno Kronika Policijska poročila

Prijet vlomilec v Kočevju

Kočevski policisti so v začetku tega tedna odredili pridržanje 20-letniku za katerega sumijo, da je od konca julija do začetka septembra 2023 na območju Kočevja izvršil več vlomov v objekte.

Tako je bilo ugotovljeno, da je konec julija vlomil v prodajalno v Kočevju, od koder je odtujil več mobilnih telefonov in povzročil za okoli 5000 evrov materialne škode. V naslednjih dneh je poskušal vlomiti še v drugo prodajalno, kar pa mi ni uspelo in je le poškodoval objekt, ter s tem povzročil za okoli 400 evrov materialne škode. Uspelo pa mu je vlomiti v tretjo prodajalno, od koder je odtujil več orodja in tabličnih računalnikov, ter s tem povzročiti preko 4000 evrov materialne škode.

V začetku avgusta je vlomil še v prodajalno, od koder je odtujil večjo količino mobilnih telefonov v vrednosti preko 43000 evrov. V začetku septembra pa še v gostinski lokal, od koder je odtujil nekaj preko 2000 evrov gotovine.

Policisti so ga zaradi suma storitve več kaznivih dejanj velike tatvine (vloma) privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

PU Ljubljana

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki