fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Kultura Ribnica Umetnost Zanimivosti & Zabava

Premagajmo tesnobo in stres z ustvarjalnostjo! – Sodelujte v likovnem natečaju

Čas razglašene epidemije in ukinjanja javnega življenja ter omejevanja stikov z drugimi ljudmi je za mnoge zelo utesnjujoče, pojavlja se depresija, slabo počutje, obenem pa je v večji meri prisoten tudi strah pred neznanim. Znano je, da strah “duši” našo ustvarjalnost, čeprav imamo morda trenutno največ časa ravno za slednjo, saj ima večina kara naenkrat več prostega časa. Potreba po večji količini prostega časa je bila za mnoge pred epidemijo velika želja, vendar pa ga je potrebno tudi koristno zapolniti, ali pa se začnejo pojavljati negativna čustva.

Zato smo se odločili, da vam pri zapolnjevanju prostega časa nekoliko pomagamo tudi mi. Ponujamo vam izziv, da z vašo ustvarjalnostjo in umetniško žilico poiščete zanimive kotičke svojega doma, morda razgled iz okna vašega doma, kakšen poseben ambient, detajl na mizi, kuhinji, morda pa vam pozira tudi kakšen hišni ljubljenček. Skratka, karkoli v vašem domu, brez posebnih slogovnih in tehničnih omejitev; lahko rišete z barvicami, voščenkami, ogljem, izdelate maketo, morda kolaž, karkoli vam najbolj odgovarja.

Izdelke nam poslikajte in jih pošljite preko SMS-a na tel. št. 030 661 331 ali kar na naš elektronski naslov: info@studioutrip.si. Zraven pripišite vaše podatke, lahko tudi psevdonim, pod katerim bomo objavili vaše delo. V kolikor sodeluje otrok, pripišite še starost ali razred, ki ga obiskuje. Fotografije nagrajencev bomo objavili na našem spletnem portalu E-utrip in Facebook skupini ter podelili praktične nagrade. Izdelke sprejemamo do 26. aprila 2020.

Želimo vam veliko ustvarjalnosti in se že veselimo vaših izdelkov. Prepričani smo, da bodo čudoviti!

Uredništvo

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki