fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Kronika Ribnica

PP Kočevje, Ribnica: Pod vplivom mamil pobegnil s kraja nesreče

Policisti PP Kočevje so v preteklem vikendu obravnavali:

Petek, 13. 9. 2019:

  • štiri prometne nesreče I. kategorije. Povzročitelj ene od prometnih nesreč je s kraja odpeljal, ne da bi udeležencu nudil oz. z njim izmenjal svoje podatke. Policisti so povzročitelja kasneje izsledili, zaradi suma vožnje pod vplivom mamil ter odklona strokovnega pregleda, mu je bilo odrejeno pridržanje,

  • kaznivo dejanje tatvine goriva iz delovnega stroja,

  • prijetih je bilo šest tujih državljanov, ki so nezakonito prestopili državno mejo,

  • obravnavali smo še dve kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru.

Sobota, 14. 9. 2019;

  • prometno nesrečo I. kategorije, ki se je zgodila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo,

  • sum storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari,

  • kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, kršitelj je bil pridržan. Policisti dodatno zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari,

  • na mejnem prehodu je bil prepovedan izstop iz države državljanoma Evropske unije, ki za prehod pri sebi nista imela ustreznih listin.

Nedelja, 15. 9. 2019;

  • dve prometni nesreči I. kategorije z udeležbo divjadi,

  • sum storitve kaznivega dejanja tatvine.

Policisti PP Ribnica pa za preteklih 24 ur poročajo:

PETEK, 13. 9. 2019:

S strani občanke sta bili v gozdu najdeni dve granati iz II. svetovne vojne. Policisti so kraj zavarovali do prihoda pirotehnika, kateri je granati na kraju uničil.

S strani policistov so bili prijeti 4 tujci, kateri so ilegalno prestopili državno mejo. Tujci so bili po končanem postopku vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

V Žlebiču smo obravnavali prometno nesrečo, katero je povzročil voznik osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti v križišču. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznica osebnega avtomobila povozila srno. Za poginulo srno je poskrbel revirni lovec, voznici pa je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

SOBOTA, 14. 9. 2019:

Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Za poginulo srno je poskrbel revirni lovec, o zadevi pa bo napisan UZ.

NEDELJA, 15. 9. 2019:

Nismo obravnavali interventnih dogodkov za poročanje.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki