fbpx
E-UTRIP
Brez kategorije Vreme

Pozdravljeno sonce in boljše razpoloženje

Danes bo po celotni Sloveniji pretežno jasno, sončen dan pa bo spremljal tudi severni veter. Zjutraj bo po nižinah še malce megleno. Na Kočevsko-ribniškem območju je bilo zjutraj od -1 do 2 stopinji, čez dan pa se bodo temperature dvignile do 10 stopinj Celzija.

Podobno vreme nas čaka tudi v prihodnjih dneh, vse do petka, ko nas čaka nova pošiljka dežja.

Sončno vreme, ki ga lahko pričakujemo vse do petka bo pozitivno vplivalo na počutje ljudi. Luna v znamenju Škorpijona bo v ospredje postavila čustva in strasti, kar bo vplivalo predvsem na tiste, ki ste v zadnjem času nekatere stvari raje “pometli pod preprogo”, saj boste spoznali, da s tem negativni občutki ne izginejo, pač pa se le poglobijo. Stremeli boste k razčiščevanju starih in novih ran in s tem prebudili bodisi ljubezen bodisi zamero. Danes se torej posvetite lastnim občutkom, svojemu duševnemu zdravju, na kakšen dan kasneje pa raje preložite vse pomembne odločitve, ki bi lahko bile sprejete na podlagi negativnih čustev.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki