fbpx
E-UTRIP
Aktualno Brez kategorije Izpostavljeno

NOVO V KOČEVJU: Naj Soseska Friderik postane vaš dom

V Podgorski ulici v Kočevju raste Soseska Friderik. V izgradnji je 7 dvojčkov, za 14 gospodinjstev. Soseska se nahaja v osrčju narave, a streljaj od mesta in vse pomembne infrastrukture. Lokacija, ki je prometno neobremenjena, je idealna za vse generacije.

Želite živeti v idiličnem okolju, obdanem z naravo, a hkrati uživati v udobju urbanega življenja? Naj Soseska Friderik postane vaš naslov. V soseski je od 14. na voljo še 9 enot, v 3. gradbeni fazi. Stavbe so estetsko in funkcionalno dovršene, zgrajene iz kvalitetnih materialov.

Soseska Friderik
Soseska Friderik

Vsaka enota dvojčka v Soseski Friderik ponuja 140 m² prostora, ki vam omogoča udobno bivanje po vaši meri. Enoti pripada zemljišče, kjer se lahko sprostite v naravi ali ustvarite svoj vrtiček po željah.

Do sredine aprila bo urejen priklop za uporabo vodovodnega in kanalizacijskega omrežja. V maju pa bo dokončana tudi vsa ostala infrastruktura.

Cena posamezne enote v Soseski Friderik je 159.000 evrov, vendar je za prve kupce pripravljen ekskluziven popust. Potencialni kupci, ki pokličejo na telefonsko številko 030-325-610, si lahko zagotovijo dodatnih 5.000 evrov popusta.

Soseska Friderik

S klicem na 030-325-610 si lahko zagotovite tudi vse potrebne informacije in individualne oglede.

Zakaj Friderik?

Soseska se nahaja na mirni lokaciji, ki jo obdaja narava. V bližini se nahaja grad Fridrihštajn, ki je nudil zavetje zaljubljencema Frideriku in Veroniki, in je navdih za ime soseske. Friderik predstavlja močno in pomembno osebnost, in to si investitorji želijo tudi za Sosesko Friderik. Da pusti močan in pomemben pečat v vašem življenju.

Pokličite nas na telefonsko številko 030-325-610 in si zagotovite popust v višini 5.000 evrov.

Naj soseska Friderik postane vaš dom in varno zavetje.

*plačljiva objava*

Nadaljevanje vseh del v Soseski Friderik lahko spremljate na Facebook strani:

*plačljiva objava*

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki