fbpx
E-UTRIP
Aktualno Črna kronika Kočevje Kronika

Poskus vloma v MOL Kočevje

V začetku tega tedna so nepridipravi želeli vlomiti v bencinski servis MOL v Kočevju. Po neuradnih podatkih naj bi se to zgodilo ob 4. uri zjutraj. Dejanje so sprva poskušali izvesti tako, da so s pomočjo opeke želeli razbiti steklo na vhodnih vratih. Ob metu opeke se je le-ta ob stiku z vrati odbila in pristala pred vrati, za seboj pa pustila viden odtis, ki obiskovalcem še danes krade poglede. Poleg razbitega stekla je opeka še nekaj dni pustila tudi rdeče sledi, za katere so obiskovalci sprva zmotno mislili, da so to sledovi krvi, vendar temu očitno ni tako.

Nepridipravi so bili ob dejanju na srečo neuspešni, stekla jim ni uspelo prebiti, posledično tudi tatvina ni bila izvedena. So pa nad dejanjem vsekakor bili presenečeni zaposleni v navedenem bencinskem servisu, ki s svojim delavnikom pričnejo le pol ure kasneje, ob 4.30. Zadovoljstva ob neuspešni tatvini seveda ne skrivajo. V kratkem bo sledila sanacija vrat.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki