fbpx
E-UTRIP
objekt bo v tlorisu v dveh etažah meril 2.800 kvadratnih metrov, v njem pa bo v začetku zaposlenih 24 delavcev.
Aktualno Novice Občina Ribnica

Pos plastika se bo selila iz Ribnice

V obrtni coni Fibran v Sodražici, ki jo je občina pred leti komunalno opremila, so pred leti postavili prvi poslovni objekt, to je bencinski servis, do konca poletja pa bo nad gradbeno jamo na drugem delu cone podjetje Pos plastika zgradilo poslovni objekt, ki bo s spremljajočimi kapacitetami omogočal nemoten razvoj in doseganje zastavljenih ciljev v prihodnosti.

Temeljni kamen za pomembno gospodarsko pridobitev v občini, objekt bo v tlorisu v dveh etažah meril 2.800 kvadratnih metrov, v njem pa bo v začetku zaposlenih 24 delavcev, kasneje pa bodo ob rasti proizvodnje to število podvojili, sta položila župan občine Sodražica Blaž Milavec in direktor podjetja Pos plastika Boštjan Dobrovoljc.

»Vsekakor smo veseli, da se gospodarski subjekt iz Ribnice vrača v Sodražico, kjer je pred tridesetimi leti na območju Izvera začel s svojo dejavnostjo,« je poudaril Milavec, lastnik podjetja Tomislav Petelin pa še dodal:»Zaposlenim gre zasluga, da se redno uvrščamo na lestvice najhitreje rastočih podjetij v regiji. Prav vsak od njih prispeva svoj kamenček v mozaik uspeha.«

Zagotovo bodo novi poslovni prostori bistveno pripomogli, da bodo v prijetnem delovnem okolju sproščeno skupaj še naprej dosegali nove in nove mejnike. V podjetju so prepričani, da ni nobenih resnih ovir več, da bo gradnja potekala nemoteno in da se bodo v nove prostore preselili do božičnih praznikov 2023.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki