fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Šport

Pokalni zmagovalec občine Kočevje v malem nogometu je ekipa Ložin

V soboto, 9. septembra, je bil na posodobljenem igrišču v Mozlju odigran turnir v malem nogometu za pokal Občine Kočevje za leto 2023. Na turnirju je sodelovalo 6 ekip, ki so tekmovale v dveh skupinah po 3 ekipe.

V vodstvu ŠD Mozelj kot pobudniku za izvedbo tekmovanja, smo bili zelo zadovoljni s številom prijavljenih ekip, saj je bilo kar nekaj pomislekov o udeležbi, glede na razpad tekmovanja v občinski ligi v preteklem letu. Še posebej smo veseli, da je na turnirju sodelovalo veliko število mladih igralcev ljubiteljev malega nogometa, ki so pokazali veliko veščin, predvsem pa veliko želje po igranju, tekmovalnosti in druženju.

Po odigranih 10 tekmah v predtekmovanju, polfinalu in finalu je ekipa iz Ložin premagala ekipo Strike iz Kočevja.

Ekipa Kočevske Reke pa je bila boljša v izvajanju kazenskih strelov za osvojeno 3. mesto pred domačo ekipo iz Mozlja. Najstrelec turnirja je bil Elmas Grošič, najvratar je bil Erazem Jelenc, in najigralec turnirja je bil po mnenju tekmovalne komisije izbran igralec David Mrhar, vsi iz ekipe Ložin.

Kočevska Reka.

Zahvala vsem, ki so s prostovoljnim delom prispevali k realizaciji tekmovanja, in še posebej glavnemu pokrovitelju turnirja Občini Kočevje. Da je vse potekalo po pravilih, je poskrbel republiški sodnik g. Almir Fetič iz Ljubljane.

Vse sodelujoče ekipe so organizatorju tekmovanja izrazile pohvale za uspešno organizacijo in izvedbo turnirja, ki si ga je ogledalo lepo število ljubiteljev malega nogometa.

Po tekmovanju je sledilo družabno srečanje vseh sodelujočih igralcev, ki so izrazili željo po organizaciji turnirja tudi v prihodnjem letu.

Vodstvo ŠD Mozelj 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki