fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Zanimivosti & Zabava

Po Dnevu Evrope Urbana Kuhna 

Del včerajšnje državne proslave ob 20. obletnici vstopa Republike Slovenije v Evropsko unijo, ki je potekala v Novi Gorici z osrednjim večernim dogodkom, je bil tudi Rokodelski center Ribnica. Odzvali so se povabilu ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter se predstavili s svojimi rokodelskimi vsebinami in uspešnimi evropskimi projekti.

Poudarek je bil na rokodelstvu, za katerega s strani pristojnega ministrstva letos pričakujejo sofinanciranje, je dejala Tina Peček, direktorica Rokodelskega centra. 16. maja bo Rokodelski center predstavil nov, tokrat gastronomski projekt, Urbana kuhna. V petih terminih bodo sedmim mladim kuharskim ustvarjalcem iz domačega okolja ponudili možnost, da predstavijo svojo kulinariko tudi s pripravo malic in drugih priboljškov. Vabljeni na pokušino jedi po izbiri bodočih kuharjev iz dežele suhe robe.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki