fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Kočevje Zanimivosti & Zabava

Peter Movrin na večerji pri francoskem predsedniku

Francoski predsednik Emmanuel Macron je pretekli teden povabil na večerjo visoka imena mode. Na predvečer zadnjega dne pariškega tedna mode je v Elizejski palači gostil modne oblikovalce in oblikovalke. Macron je prisotnim povedal, da je Francija gostoljubna država. Oblikovalci pa pomagajo državo preoblikovati. Ta slavnostni nagovor je spremljal tudi naš sokrajan Peter Movrin, ki ga je priznana modna hiša AZ Factory izbrala za kreativnega direktorja.

Francija je znana po svoji naklonjenosti modi, kar je očitno tudi pri francoskem predsedniku, saj je podobno srečanje gostil že februarja leta 2020.

Movrina je navdušila predsednikova sproščenost

Macron je celo zapel v spremljavi klavirja med večerjo, ki je bila menda zelo prijetna. Po večerji in druženju je sledila skupinska fotografija, ki je ovekovečila ta poseben dogodek, katerega se je udeležila tudi Naomi Campbell.

FOTO: Peter Movrin. FOTO: Peter Movrin. FOTO: Peter Movrin. FOTO: Peter Movrin.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki