fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Oglaševanje PR

Otroška trgovina Dolgouhec: vse za vašega otroka na enem mestu

Dolgouhec je otroška trgovina, ki ponuja otroška oblačila, igrače, opremo in pohištvo, vozičke, avto sedeže, otroško kozmetiko in hrano, skratka vse za vašega otroka na enem mestu. Ponujamo tudi zelo pestro izbiro otroških sobic italijanskega proizvajalca Pali, Erbesi in Azzurra, na katere smo še posebej ponosni zaradi visoke kvalitete in modernega dizajna. Seveda pa se v trgovini najdejo tudi stvari in pripomočki za nosečnice, mamice in očije.

Trgovino lahko obiščete na spletni strani https://www.dolgouhec.eu/, kjer lahko kupujete, saj imamo zelo pester in cenovno ugodni asortiment izdelkov tako za otroke kot tudi starše. Veliko izdelkov si lahko ogledate tudi v našem razstavnem prostoru na lokaciji Kolodvorska cesta 14, Kočevje (v prostorih železniške postaje Kočevje) in nas tudi spremljate na družabnih omrežjih Facebook in Instagaram.

Da bi bili svojim strankam še bolj v pomoč, ponujamo tudi pestro izbiro idej za darila, ki si jih lahko ogledate na spletni strani. Darilo vam v podjetju zavijemo, po vaši želji napišemo posvetilo in ga pošljemo na naslov, kamor želite.

V Dolgouhcu smo najbolj zadovoljni, kadar so zadovoljne in vesele naše stranke, zato se vsak dan trudimo, da bi še bolj izboljšali in nadgradili že tako pestro izbiro izdelkov.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki