fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno

Optika Ribnica vas vabi na Vrvarsko pot 3

Optika Ribnica je uspešno podjetje z izkušeno ekipo optikov, ki se ponaša z vrhunsko kakovostjo storitev. Največja prednost podjetja je bogato znanje, ki ga plemenitijo dolgoletne izkušnje na področju optike. Od leta 2007 so pooblaščeni brusni center za izdelavo očal podjetja ESSILOR SLOVENIJA, vodilnega proizvajalca očalnih leč na svetu. Optika Ribnica tako dostopa do najnovejše tehnologije in najboljših leč, kar jim omogoča izjemno natančnost in kakovost izdelave očal.

Ključ njihovega uspeha je individualna obravnava vsake stranke. »V 16 letih in izdelanih preko 2 milijona očal, predvsem zahtevnejših, si upamo in s ponosom trdimo, da imamo primerno rešitev za vsakega uporabnika očal. Glede na to, da smo strokovni sodelavec največjega dobavitelja očalnih leč, to od nas zahteva, da imamo eno najsodobnejših in izjemno natančnih tehnologij za samo izdelavo in brušenje očalnih leč,« so ponosni v Optiki Ribnica.

Ena izmed posebnosti optike je, da izdelava očal poteka v njihovi lastni delavnici, od določitve pravilne refrakcije do končne vgradnje leč v okvir. To zmanjšuje možnost napak in zagotavlja vrhunsko kakovost. Prav tako prilagajajo naklon in vizualni kot brušenja za vsakega posameznika, kar pripomore k maksimalnemu udobju.

S spoštovanjem do dediščine pokojnega optika Janeza Pozniča

Sredi leta 2018 so se odločili razširiti svoje poslovanje in odprli prvo poslovalnico Optiko Cornea Mengeš. Njihova vizija je bila ustvariti dve poslovalnici v manjših krajih, kjer je še mogoče ohraniti strokovnost in kakovost. Po petih uspešnih letih v Mengšu se jim je ponudila priložnost za prevzem optike pokojnega mojstra optike Janeza Pozniča v Ribnici. S spoštovanjem do dediščine gospoda Pozniča želijo nadaljevati v enakem duhu, ponujati kvalitetna in cenovno ugodna očala, brezplačna popravila očal, brezplačno kontrolo vida in celovito svetovanje strankam.

Dosedanji odzivi strank so pozitivni, prejeli so številne pohvale za strokovnost in odnos. To jim daje potrditev, da so na pravi poti. Optika Ribnica želi vzpostaviti pristen odnos z vsemi prebivalci Ribnice in širše okolice, ki potrebujejo njihove storitve ali svetovanje.

Lepo vabljeni v Optiko Ribnica, ki se nahaja na Vrvarski poti 3 v Ribnici. Prepričala vas bo njihova strokovnost, ogledate pa si lahko tudi več kot 1000 različnih korekcijskih in sončnih očal. Zavedajo se, da vedno več ljudi išče strokovnjaka, ki ne poskrbi samo za lep izgled očal, temveč tudi za splošno zdravje oči.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki