fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Kočevje

Optika Center nudi – 15 % popusta na kolekcijo sončnih očal Bolle

V Optiki Center lahko sončna očala, kolekcije Bolle, kupite s – 15 % popustom.

Optika se nahaja v središču mesta Kočevje, na naslovu TZO 20, trgovski center NAMA, 1330 Kočevje. Je družinsko podjetje z več kot 30-letnimi izkušnjami, mojstrskim svetovanjem pri izbiri ustreznih stekel za očala. Vsakodnevno lahko opravijo kontrolo vida, imajo okulistične preglede, pri njih lahko dobite kontaktne leče vseh priznanih proizvajalcev, tekočine za vzdrževanje, lupe Eschenbach, krpice za čiščenje,..

Kaj pomeni UV 400?

Pomembno je, da imajo vaša očala zaščitni faktor UV 400, ker sončna svetloba iz fizikalnega vidika  na območju valovne širine od 280 do 400 nm  ni vidna, je pa škodljiva. Kakovostna sončna očala  ustavijo vse UV žarke kratkovalovnega področja do cca 400 nm. Sončna očala, ki ponujajo to varnost, nosijo nalepko z oznako UV 400.Definicija UV indeksaUV indeks je količina, ki povezuje energijo UV dela sončnega sevanja z občutljivostjo kožnega tkiva. UV indeks izračunamo kot polurno povprečje sončne energije z valovno dolžino manjšo od 400 nm, uteženo s CIE eritemalnim akcijskim spektrom, pomnoženo s faktorjem 40. Najpomembnejše vrednosti UV indeksa so med 10. in 15. uro v dnevu. Največkrat se objavljajo samo maksimalne dnevne vrednosti indeksa.

Darilo za vse obiskovalce: UMETNE SOLZE

Ob prihodu v Optiko center vam samo danes, 5. 8.,brezplačno nudijo umetne solze. Pohitite in si zagotovite svoje. Zaloge so omejene!

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki