fbpx
E-UTRIP
Aktualno Oglaševanje PR

Kruh ni samo iz moke, kvasa, soli in vode…

… temveč izhaja iz dobre volje, ljubezni in mesenja.

Zaradi moke je bel, polbel, in črn, zaradi znanja, priprav in ustrezne peke pa je vabljiv, dober, domač in dišeč – pa naj bo hlebec, štručka, krajec, rezina ali kifelj. 

SVOJEGA LAHKO  NAROČATE PO TELEFONU 041 812 692. Spekli vam bodo najboljši kruh v mestu po vaših željah, dostavijo pa ga lahko tudi na dom!

In tak je kruh izpod rok Sašine sladke ustvarjalnice in tako pravijo naše stalne stranke, da je to kruh naših babic in dedkov, naših mam in očetov pa tudi današnji moderni kruh.

“V Sašini ustvarjalnici pripravljamo kruh, ki ga lahko uživamo z vsemi čuti, radi ga vidimo pomokanega in pečenega, diši nam daleč na ulico, med prsti je čvrst in mehak, skorja pa je hrustljava in sredica mehka.”

Pri Saši vsak dan nastane več vrst različnih hlebčkov – pirin, ržen, koruzni, kruh iz polnovrednih mok, z dodatkom semen, in tudi ciabat, ki jih bogatijo  česnovi nadevi z olivnim oljem in s pršutom. Izdelujejo pa še vrsto drugih peciv, ki omamijo naše čute ter nahranijo naše želodčke.

“S tako skrbno peko smo ponudili okus naših babic na nov način, s tem pa se je  pokazala tudi trajnost in svežina kruha, ki jo imajo ljudje radi,” še pove Saša.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki