fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo

NLB poziva k prijavi na razpis za dodelitev finančnih sredstev športnikom

Koronakriza ni prizadela le podjetnikov, pač pa tudi športnike, male lokalne športne klube, katerim je epidemija letošnjo sezono pošteno obrnila na glavo, posledično pa zaradi odpovedi tekem, s tem prodaje vstopnic … načela finančni proračun.

Ker smo v NLB še vedno ponosen podpornik športa – tako na reprezentančni ravni kot tudi pri podpori športa med mladimi, bomo septembra že šesto leto zapored podprli projekt NLB Šport mladim. S slednjim finančno, pa tudi mentorsko, podpiramo lokalne klube po vsej Sloveniji, ki načrtno delajo z mladimi, in s katerimi delimo isto vizijo: mladino izpred TV in računalnikov vrniti na igrišča, v naravo in telovadnice. Je pa letos terminska sprememba, saj razpis za sezono 2020/2021 pričenjamo že danes, 15. junija, in ne ob začetku šolskega leta, kot smo bili vajeni doslej.

Ob tem vas vabimo, da v kolikor poznate rokometni, nogometni, smučarski ali namiznoteniški klub v vašem okolju, ki »vzgaja« mlade športne upe, pozovete k prijavi oz. ga opozorite, da smo letos z zbiranjem prijav pričeli prej. Vloge sicer lahko oddajo vse do torka, 30. junija 2020, na: https://www.nlb.si/podpora-vrhunskih-sportnikov-in-spodbujanje-sporta-mladih.

Alja Jureč, NLB Komuniciranje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki