fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Ribnica Zanimivosti & Zabava

NAGRADNA IGRA: Priigrajte si 100 €!

Napočil je težko pričakovani trenutek, ko boste izvedeli, kako si lahko priigrate kar 100 €! Kako? V decembrski številki časopisa Kočevar ali Krošnjar poiščite odgovor na naslednje vprašanje:

Na katerih straneh v časopisu se nahajata naslednja oglasa:

  • Turistična agencija Iter,
  • Računovodske storitve Mira.

Odgovor nam pošljite na e-mail info@studioutrip.si ali preko SMS-a na tel. št. 030 661 331.

Vabljeni k sodelovanju! 🙂

POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

  1. Organizator nagradne igre je Poravnava, d.o.o., Trg zbora odposlancev 64, 1330 Kočevje.
  2. V nagradni igri lahko sodelujejo zgolj polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre, kot tudi ne njihovi ožji sorodniki.
  3. Pogoji pa so: odgovor na vprašanje, kje se nahajata oglasa v časopisu, posredovati na email info@studioutrip.si ali preko SMS-a ne tel. št. 030 661 331, v času trajanja objave nagradne igre (23. 12. 201910. 1. 2020).
  4. Nagradna igra poteka od 23. 12. 2019 do vključno 10. 1. 2020 do 23:59.
  5. Na spletnem mestu https://e-utrip.si bo javno objavljeno ime nagrajenca. Nagrajenec bo izžreban, žreb izvede komisija. Žrebanje bo izvedeno 11. 01. 2020 ob 9.00 na sedežu podjetja. Vsakdo lahko sodeluje v nagradni igri le enkrat. Če komisija ugotovi, da je ena oseba sodelovala z več profili (oz. lažnimi računi) je iz nagradne igre izključena. Izžreban bo en nagrajenec, ki bo po žrebu posredoval vse potrebne podatke. Nagrajenec je dolžan prevzeti nagrado v roku tedna dni.

6. Nagrada: 1x po 100 €!

  1. Rezultati nagradne igre so dokončni. Nagrade ni mogoče zamenjati, prav tako ni možen prenos nagrade na drugo osebo, kot je bila izžrebana. Pritožba ni mogoča. Sodelovanje udeleženca v nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov – uradno prečiščeno besedilo (Ur. list RS, št. 94/07; vb nadaljevanju: ZVOP-1-UPB1), da organizator nagradne igre hrani podatke udeleženca in jih obdeluje ter uporablja za namene izvajanja nagradne igre in za namene neposrednega trženja (obveščanja o svojem poslovanju, ponudbi, novostih in akcijah). Pridobljene osebne podatke bo organizator nagradne igre skrbno varoval in uporabljal v skladu z ZVOP-1-UPB1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Udeležencem so skladno z ZVOP-1-UPB1 zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Udeleženec nagradne igre lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati za namen neposrednega trženja.
  2. Udeleženci nagradne igre so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da bodo upoštevali pravila nagradne igre ter jamčijo, da so posredovani podatki pravilni.
  3. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator lahko spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih spremembah pravil bodo udeleženci obveščeni na naši družabni strani in na https://e-utrip.si.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki