fbpx
E-UTRIP
Aktualno Novice Ribnica

Nadja in Jože znova skupaj

Jože Levstek je v treh mandatih vodil ribniško občino, novembra lani pa je z dvotretjinsko podporo volilne baze stolček prepustil Samu Pogorelcu. V tem času je mrzlično iskal službo, ki jo je naposled dobil v svojem nekdanjem kmetijskem podjetju v Kočevju. »Majke mila, kakšna svoboda na zraku, v naravi, v prostranstvih onstran Jasnice,» je Jože žarel ob pomenkovanju z Nadjo Zobec Krže, Ribničanko, ki je več let sooblikovala razvedrilno oddajo TV Slovenija, Dobro jutro.

Čeprav je Nadja diplomirala iz komunikologije in magistrirala iz novinarskih študij na Fakulteti za družbene vede, se je lani (službeno) umaknila v bolj mirno zavetje glavnega mesta, saj je kot vodja službe za stike za javnostjo prevzela vodenje foto studia v Ljubljani, še vedno pa njen dom ostaja na Gori nad Sodražico. Sicer sta znanca več let sodelovala ob občinskih prireditvah, njuno srečanje ob nekem dogodku pa je, da ne bo pomote, odstiralo spomine ravno na tiste čase.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki