fbpx
E-UTRIP
Aktualno Iz naših šol Kočevje Novice Občina

Na OŠ Ob Rinži bodo zamenjali stavbno pohištvo

V sklopu investicije zamenjave stavbnega pohištva na OŠ Ob Rinži v poletnih mesecih načrtujemo nadaljevanje del, in sicer pričenjamo z II. fazo. Ta zajema celotno zamenjavo oken in vrat z ALU/les materiali v učilnicah prve triade, sanacijo lesenih parapetov in zamenjavo termostatskih ventilov.

V lanskem letu se je v sklopu I. faze del že uspešno zamenjalo okna in vrata v avli, knjižnici in telovadnici. Pogodbena dela II. faze v višini 370.472,46 evrov (z DDV) bo izvajal v lanskem letu izbrani ponudnik BS Gradbenik, s podizvajalci Inles in Mizarstvo Pantar. Celotna pogodba za zamenjavo stavbnega pohištva sicer znaša 1,3 milijonov evrov in obsega skupaj tri faze. V naslednjem letu je tako načrtovana še izvedba zadnje od treh faz, ki je hkrati tudi najobsežnejša. Gre za zamenjavo stavbnega pohištva v učilnicah druge in tretje triade, v višini 664.561,13 evrov (z DDV). S tem bo tudi zaključena ena pomembnejših sanacij za varčnejšo in prijetnejšo stavbo.

Katja Godeša, Občina Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki