fbpx
E-UTRIP
FOTO: TK Kočevje.
Aktualno Kočevje Šport Tenis

Mladi tenisači tudi v preteklem vikendu več kot odlični

V soboto, 4. februarja so trije mladi in nadebudni tenisači – Jakob Lovšin, Jure Šteblaj in Lara Vrbetič na ljubljanskem turnirju »midi« tenisa dokazali, da bo Kočevje na teniškem zemljevidu še kako opazno.

Turnir je pod okriljem Teniške zveze Slovenija potekal – kot rečejo – »pri Maji Matevžič«, nekdanji uspešni teniški igralki in sedanji vodji Teniške šole Ljubljana.

FOTO: TK Kočevje.

Kočevski tenisači so bili tudi tokrat zelo uspešni. »Lepo so igrali, videl sem, na čem je potrebno še dodatno delati, kaj moramo še malce bolj »potrenirati«, da bomo naslednjič še boljši. Naš cilj je namreč, da se vsi mladi igralci uvrstijo v naslednji krog,« je načrtov poln trener Ivan Struna.

Jure je skupinski del končal na drugem mestu, zato je nadaljeval v naslednji krog, kjer je osvojil 5. do 8. mesto, Jakob in Lara pa sta se tokrat za las izmuznila naslednji etapi, saj sta oba zasedla prav tako spoštovanja vredno tretje mesto v skupini.

FOTO: TK Kočevje.

Iskrene čestitke mladim športnikom in le tako naprej!

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki