fbpx
E-UTRIP
Aktualno Društva Kočevje Novice Šport Tenis

Mladi tenisači odigrali čudovito igro

Na kočevskem teniškem igrišču v Gaju je bilo razposajeno in veselo. Pod okriljem Teniške zveze Slovenije, v okviru projekta Satelit in organizaciji Teniškega kluba Kočevje, je potekal turnir, na katerem je nastopilo 8 mladih tenisačev.

Bistvo projekta Satelit in bistvo turnirja je zajemal olimpijski rek: »Pomembno je sodelovati in ne zmagati«. Cilj Teniškega kluba Kočevje je, da najmlajšim približajo tenis, zato mesta niti niso važna. Vsi udeleženci so prejeli diplomo za lepo igro in športni duh.

Posebne pohvale pa so obila deležna tudi dekleta iz kluba. Lina in Neža Adamič ter Špela Rijavec. Mlade tenisačice so namreč pomagale pri celotni organizaciji in sojenju.

Jože Struna, eden od trenerjev, se je zahvalil tudi Barbari Kolar, trenerki nekaterih tekmovalcev.

Vzdušje na tribunah je bilo veselo, starši so navdušeno spodbujali svoje najmlajše, ki so se pomerili na mini in midi igrišču. Dva tekmovalca sta na turnir prišla iz Novega mesta.

Žal je bilo zaradi tragičnega dogodka v Kočevju število nastopajočih na turnirju manjše, kot so organizatorji sprva pričakovali, v jeseni pa pričakujejo polne tribune, ogromno žogic čez mrežo, vrhunske servise in nadaljevanje olimpijskega duha.

Na mini igrišču sta se pomerila:

Špela Kolarič

Timotej Kavčič

Na midi igrišču so se izkazali:

Nikolas Brčič-Strman

David Muhič

Jure Štebljaj

Mark Stevanič

Tara Abramovič

Lara Vrbetič

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki