fbpx
E-UTRIP
Featured Plavanje Šport

Bera ribniških plavalcev (tudi) na Ptuju

Bolj ko se bliža odprtje prenovljenega bazena v Ribnici, ki je vrata članom domačega Plavalnega kluba zaprl oktobra lani, vse bolj člani PK Ribnica nizajo uspehe. Z zadnjega tekmovanja za pokal Terme Ptuj, so se domov vrnili s kar 22 odličji.

Med mlajšimi letniki sta izstopala Alessandro Ambrožič, ki je 4-krat osvojil tretje mesto, enkrat pa se je povzpel na zmagovalne stopničke, Taj Novak je stopil na drugo in tretjo stopničko. Med starejšimi letniki je bil najboljši Teo Starc, ki je bil 3-krat drugi, zmagal pa je v njegovi paradni disciplini na 100 metrov prsno. Med dekleti je Polona Tanko osvojila tri odličja, po dvakrat so na zmagovalni oder stopile Mia Križan ter Iza Erjavec, po enkrat pa so na stopničkah stali še Manja Ilc, Dorotea Vlahov, Tobija Čampa ter Aljaž Vavtar.

Pohvala gre tudi vsem ostalim nastopajočim, ki so kot po tekočem traku vsi izboljšali svoje osebne rekorde. Nastopili so: Martin Arko, Vid Debeljak, Luka Kljun, Vasilij Mihelič, Jaka Petek, Tibor Starc, Filip Žagar ter med dekleti Inja Kuk, Tia Novak, Zoja Prelesnik in Ajda Škaper.

»Čeprav je sezona dolga, našim mladinkam in mladeničem volje ne zmanjka. Lahko povem, da vedno segamo po visokih uvrstitvah, ne le ti dosežki, tudi vzdušje v klubu nas vse skupaj žene k novim izzivom. Sicer pa komaj čakamo, da se znova vrnemo v naš bazen,« je dejala predsednica PK Ribnica, Jerneja Škaper.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki