fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno

Lego kocke ob tednu otroka v Vrtcu Kočevje

Vzgojitelj Samo Oberstar velja za najuspešnejšega in najbolj zagnanega sestavljavca lego kock v Vrtcu Kočevje, v občini Kočevje in najbrž tudi izven naših meja. Zanima ga vse, zato so njegova posebnost res pestre in različne kreacije. Danes jih je nekaj razstavil tudi v avli Vrtca Kočevje, enote Čebelica.

Pravi, da točne številke izdelkov ne pozna, vsekakor jih je krepko čez dvesto. Če bi prešteli posamezne koce v njih, bi zlahka prišli do številke nekaj sto tisoč kock, saj jih samo »zemljevid » vsebuje enajst tisoč.

 A čar kock je prav v tem, da je njihova uporabnost brezmejna. Pravi, da se iz kock lahko sestavi karkoli.

Danes si lahko ogledate šopke cvetja, gradove, avtomobile, ladje, globus in zemljevide, pestro kreacijo raket in letal, junake iz filmskega sveta in risank, pa tudi božični venček ter božično drevesce ipd.

Te čudovite kreacije si bodo danes ogledali vsi naši vrtičkarji, povabljeni so tudi osnovnošolski otroci, ki se bodo lahko z nekaterimi tudi poigrali. Sama razstava je neprecenljiv umetniški  užitek tudi za odrasle. Iskrene čestitke Samo Oberstar.

Za Vrtec Kočevje Irena Robič

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki