fbpx
E-UTRIP
Aktualno Glasba

Kostelska glasbenica Maja Mišmaš z novo skladbo in videospotom

Maja Mišmaš, ki jo poznamo kot dolgoletno članico Tamburaške skupine Dupljak, predstavlja svojo novo avtorsko skladbo z naslovom OSTANI VEDNO TI.

“Prav vsi smo dnevno vpleteni v slikanje podobe o sebi, ki jo ozremo v ogledalu. Dozorevanje je iskanje pravega ravnovesja med lastnim zadovoljstvom in dialogom s svojim okoljem, videnjem skozi oči drugih. Čim lepša je vsaj ena od teh dveh resničnosti, lažje gradimo pozitivno samopodobo. Pri tem pa ne smemo dopustiti, da nam jo rušijo ljudje, ki bi nas radi spremenili v svoje lastne podobe.” Zato… OSTANI VEDNO TI, sporoča glasbenica.

Z ustvarjanjem avtorskih skladb je začela pred štirimi leti. Sporočilo le-teh želi predati in podeliti naprej. V letu 2021 je izdala svojo prvo avtorsko skladbo Mavrični planet, v letu 2022 pa skladbo KO STOPAM. Tokrat pa se predstavlja s svojo novo avtorsko skladbo OSTANI VEDNO TI.

Glasba, prelita v pop rock, se prepleta z ekspresijo osebnih občutij, s pridihom naravnih lepot kraja in njegove etno duše, njene nove ustvarjalne poti.

MAJA Mišmaš – OSTANI VEDNO TI (Official video)


Glasba: MAJA MIŠMAŠ, ANDRAŽ HRIBAR
Besedilo: MAJA MIŠMAŠ
Aranžma: ANDRAŽ HRIBAR
Audio produkcija: studio AHA
Video produkcija: MARKO DUPLIŠAK

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki