fbpx
E-UTRIP
Z leve: David Južnič, Gašper Mihelič, Matevž Mihelič in Tadej Tej Turk.
Aktualno Šport Tenis

Kočevski rekreativni tenisači v Portorožu pometli s konkurenco

Rekreativni igralci so skoraj pri vseh športih oziroma športnih tekmovanjih nekako na stranskem tiru, saj so v ospredju seveda profesionalci oziroma člani klubov. A letos je Teniška zveza Slovenije prvič organizirala tudi turnir za rekreativne igralce in požela pohvale vseh. Šlo je namreč za zelo kakovostno organizacijo, kjer se je trud in volja videla že od daleč.

Sodelovali so lahko rekreativni igralci tenisa, stari od 20 let naprej – igrali so tudi starejši od 65 let – skupine pa so bile sestavljene za vsako »desetletje« posebej, ekipi, ki sta zbrali največ zmag, pa sta se uvrstili v finalno tekmovanje. In to je uspelo najmlajšim tekmovalcem v kategoriji 20 – 30 let iz Kočevja.

David Južnič, Matevž Mihelič, Gašper Mihelič, Tadej Tej Turk in Matic Struna so se tako z odličnim tenisom uspeli uvrstiti v finale, kjer jih je čakala ekipa Ločani. Kočevski tenisači so tudi tokrat pokazali, da spadajo na sam vrh rekreativnih igralcev, saj so dobili tudi finalno igro in tako osvojili prvo mesto na turnirju.

Finalne tekme so bile odigrane v ozadju dogajanja največjega teniškega dogodka v Sloveniji, in sicer WTA 250 Zavarovalnica Sava Portorož.

In še zanimivost … Na turnirju je potekalo tudi nagradno žrebanje za glavno nagrado, in sicer televizor Philips, ki je prav tako romal v roke Kočevca, Boštjana Vukana.

Vukan Boštjan – Mirke, dobitnik nagradnega žrebanja.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki