fbpx
E-UTRIP
FOTO: ZD Kočevje
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Zdravje

Kočevje! Včeraj od 55 PCR brisov kar 41 pozitivnih!

Iz ZD Kočevje so zjutraj sporočili šokantno novico. Včeraj so opravili 55 PCR brisov, od katerih je bilo pozitivnih rezultatov na Covid-19 kar 41. To je 75 odstotkov! To je “absolutni rekord v odstotkih in absolutnem številu,” pravijo v ZD Kočevje.

“Okužbe so v vseh šolah in vrtcu, več podjetjih, širijo se družinsko in ob druženjih,” so še zapisali na družbenem omrežju Facebook. Po neuradnih informacijah naj bi bila na GSŠ Kočevje v karanteni kar polovica razredov, saj naj bi se na rojstnodnevnem praznovanju od ene osebe okužili prav vsi obiskovalci.

Tudi za danes je na PCR bris naročenih preko 50 ljudi!

“Vsakodnevno imamo v Covid ambulanti številne preglede in ob poslabšanju bolezni prevoze v bolnišnico,” še dodajo in opozarjajo, da ob znakih prehlada, glavobolu, vročini, slabem počutju, prebavnih težavah in motene zaznavanju vonja ali okusa pokličite v ambulanto osebnega zdravnika ali v Covid ambulanto.

Zaradi velike zasedenosti linije lahko uporabite tudi elektronsko pošto koronavirus@zdkocevje.si.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki