fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Narava & zdravje Novice

Josićevo: Prebivalci Kočevja in okolice so novo picerijo toplo sprejeli

»December je bil izjemno pester mesec,« nam po skoraj dveh mesecih po odprtju picerije Josićevo zaupa mladi podjetnik Kewin Josić. Doda, da je izjemno ponosen na svojo ekipo, ki jo sestavljajo tudi družinski člani, skupaj so začeli lepo podjetniško zgodbo.

Prebivalci Kočevja in okolice so novo picerijo toplo sprejeli. »Obišče nas veliko mladih,« nam zaupa. Poleg vrhunskih pic iz krušne peči lahko na meniju najdete tudi sveže solate, solatne krožnike, piščančje fingerse, mozzarella palčke, pomfri, krompirček.

Ob koncih tedna picerija omamno zadiši po žaru. Če ste zelo lačni, vam lahko postrežejo žar ploščo za eno osebo (ali več oseb), ki poleg sočnega zrezka vsebuje še ražnjiče, pleskavico, lepinjo in druge dodatke. Ponudba raznolike žar ponudbe bo omamila vaše brbončice in potešila tudi najbolj zahtevne gurmane.

V prijetnem ambientu lahko uživate tudi ob kavi. Med drugim vam postrežejo tudi pravo turško kavo. »Želim si, da bi občani povezovali našo picerijo tudi z mestom, kjer se pije odlična kava. Še posebej se veselimo pomladi in prijaznejših temperatur, ko bomo lahko postavili mize zunaj,« nadaljuje Josić.

 

Ob kavi si lahko privoščite tudi okusne tople sendviče, februar pa prinaša še bolj pester jedilnik, obljublja 20-letni podjetnik, ki s svojo strastjo in inovativnostjo prinaša svež veter v kočevski kulinarični prostor.

Vabljeni na Trg zbora odposlancev 66a v Kočevju, kjer vas prijazno čaka Josićevo, prostor, kjer se spojita odlična hrana in mladostna podjetniška vnema.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki