fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Zanimivosti & Zabava

Domača ustvarjalka z novo avtorsko skladbo

MAJA Mišmaš predstavljam svojo novo avtorsko skladbo z naslovom OBJEMI SEBE

“Iskren objem in pogovor s seboj je edinstvena pot v prepoznavanju razsežnosti svoje biti in prestopanja mej nezavednega. Objem sebi nudi občutek varnosti, da si dovoliš in opogumiš odpreti ljubezni in spustiti svetlobo v srce. Pomeni brezpogojno sprejemanje in zavedanje svoje avtentičnosti, enkratnosti, brez strahu in sramu. Predno obsiješ svet, dovoli sijati sebi!”

Svojo glasbeno pot sem gradila od malih nog z odraščanjem v glasbeni družini iz Fare v Kostelu, ki leži ob čudoviti reki Kolpi na jugovzhodu Slovenije. Z ustvarjanjem avtorskih skladb sem začela pred petimi leti. Sporočilo le-teh želim predati in podeliti naprej. Do sedaj sem izdala že štiri skladbe (MAVRIČNI PLANET, KO STOPAM, OSTANI VEDNO TI in TAM NEKJE). Tokrat pa se predstavljam s svojo novo avtorsko skladbo OBJEMI SEBE.

Glasba, prelita v pop rock, se prepleta z ekspresijo osebnih občutij, s pridihom naravnih lepot kraja in njegove etno duše, moje ustvarjalne poti.

Glasba: MAJA MIŠMAŠ, ANDRAŽ HRIBAR

Besedilo: MAJA MIŠMAŠ

Aranžma: ANDRAŽ HRIBAR

Audio produkcija: studio AHA

Video produkcija: MARKO DUPLIŠAK

Foto: MARKO DUPLIŠAK

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki