fbpx
E-UTRIP
Brez kategorije Aktualno Novice Zanimivosti & Zabava

Dolenjski mojstri: Kje najti dobrega izvajalca za gradnjo, obnovo in posel

V času poletnih počitnic, ko nekoliko več časa preživimo doma, večkrat opazimo, kaj vse je treba pri hiši postoriti ali pa obnoviti. Pri tem se marsikdo loti obnove kar sam, vendar lahko pri tem hitro pride do kakšnih napak, ki jih sami ne opazimo. Obnova hiše je ogromen projekt, zato se pred začetkom dobro pozanimajte o vseh vidikih.Vendar pa so v času poletnih počitnic mojstri izredno zasedeni. Zato je še toliko bolj pomembno, da izberete res dobrega in kvalitetnega mojstra. Pri tem vam bomo pomagali na omisli.si/gradnja-obnova kjer so zbrani najboljši mojstri. To vam bo prihranilo kar nekaj časa pri iskanju ponudnikov, kot so zidarji, mizarji, vodovodarji, elekktričarji, slikopleskarji, ponudniki za ureditev okolice in podobno. Prav tako pa boste lahko brez skrbi zaupali delo izbranim ponudnikom.

Mojstri vam bodo pomagali pri številnih delih, tako pri elektroinštalacijah, zidarstvu, gradbenih delih, urejanju talnega gretja in pri celotni obnovi hiše (prenova kuhinje, kopalnice, tal in še mnogo več).

Na omisli.si/posel pa boste našli ponudnike za najrazličnejše B2B poslovne storitve, kot denimo računovodstvo, lektoriranje, oglaševanje, tisk, izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje in mnoge druge storitve.

Glede na to, da so trenutno mojstri izredno zasedeni, je pametno, da že vnaprej izberete željenega ponudnika. Priskrbite si svoj termin, ki vam ga bo ponudnik ponudil ob prvi priliki. Tako boste lahko v primeru, da si že zdaj priskrbite termin, z deli začeli že v začetku jeseni, ter še pred zimo uredili svojo hišo ali okolico.

obnova hiše

Obnova ali gradnja hiše je zelo obsežen projekt.

Gradnja in obnova: Najboljši ponudniki na Dolenjskem

Spodaj vam bomo našteli nekaj najboljših ponudnikov na Dolenjskem, še več pa jih boste našli na omisli.si/gradnja-obnova in omisli.si/posel, kjer so zbrani najboljši ponudniki. Zbrani so ponudniki iz različnih področij.

AMORIS TOMAŽ VIRANT S.P., BRANKO ROJC S.P., DANIJEL LAMAS S.P., DANTA, SIMON BORŠTNAR, S.P., ELEKTRO PRESTIŽ, ELEKTROINŠTALACIJE, JURE HRASTAR S.P., ELFIS ELEKTROSTORITVE, TRGOVINA IN GOSTINSTVO NOVO MESTO D.O.O., FRANCI VIDMAR S.P., G.P.Z. JANEZ PLEVNIK S.P., GRADBENIŠTVO MATKOVIĆ D.O.O., JANKO TEAM D.O.O., KIP KOP D.O.O., KNK JERNEJ KOŠIR S.P., KOVAČ INTERIER D.O.O., LESO-PIS MARTIN ŽURA S.P., M.B METAL, MIHAEL BRLOGAR S.P., MA-JK MOHORČIČ ALEŠ S.P., MEHANSKA OBDELAVA KOVIN IN OSTALE STORITVE, MIHA JAKOFČIČ S.P., MIZARSTVO JANEZ PIRC S.P., MOJSTER AS – HIŠNI SERVIS ALEŠ ŠTEBLAJ S.P., MRT D.O.O., OMP D.O.O., PREVOZI MAKOC, MATJAŽ KOCIĆ, S.P., PROJEKT ECO, PROJEKTIRANJE, INŽENIRING IN DRUGE STORITVENE DEJAVNOSTI, D.O.O., SERVIS HIŠNIH OPRAVIL PETER ŠPAN S.P., SIMB, D.O.O., UTRIP D.O.O., VLADISLAV LEKŠE S.P., VZDRŽEVANJE MIRAN ŽLEMBERGAR S.P., ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU, PRIMOŽ ZAGORC S.P., ZVONKO GABRON S.P.

Na kaj morate biti pozorni ko izbirate ponudnika?

Gradnja in prenova hiše je obsežen projekt. Bistveno je to, da izberete ponudnika, ki bo kar najbolje opravil svoje delo. Za to, da ponudnik opravi svojo storitev boste odšteli kar nekaj denarja. Zato je pomembno, da izberete tistega, ki ima veliko dobrih priporočil, izkušenj ter kvalitetno opravlja svoje delo. Na izbiro imate veliko možnosti, kako najbolje preveriti ponudnika oziroma njegove sposobnosti. Na primer, lahko greste na različne spletne strani, ter se pozanimate o njihovem delovanju. Tako boste našli različne izvajalce, ki bodo poskrbeli, da bo gradnja in obnova vaše hiše potekala tekoče.

mojster

Pomembno je, da za delo izberete preverjenega ponudnika.

Zelo dobro jih je tudi kar direktno poklicati ter jih povprašati o vsem kar vas zanima. Tako boste najbolje vedeli ali je ponudnik primeren za to kar si želite, ali pa bi raje izbrali drugega ponudnika. Posvetujete se lahko tudi s svojimi znanci ali prijatelji. Povprašajte jih ali so že sami imeli izkušnjo z določenim ponudnikom ter ali vam ga priporočajo. Vedite, da čas, ki ga boste namenili preverjanju ponudnikov, ne bo slabo izkoriščen. Na ta način se boste izognili nepotrebnim sanacijam nepravilno opravljenega dela. Le pri dobrem izvajalcu bo gradnja ali prenova hiše potekala nemoteno.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki